test jeugd Jeugd Werk Ooltgensplaat             foto-jwo

AGENDA 2017 – 2018

Agenda volgt.

Kinderfaculteit

In oktober 2016 zijn beide basisscholen uit ons dorp, samen met de gemeente en de dorpsraad, de kinderfaculteit begonnen; alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 kunnen op de kinderfaculteit kennis maken met onder andere sport, cultuur, natuur en muziek. Dit gebeurt op de dinsdag –en donderdagmiddag na schooltijd, voor 1 euro per activiteit.

Het eerste seizoen van de kinderfaculteit was bijzonder succesvol en is leuk afgesloten; er was voor de deelnemende kinderen een stoepkrijtwedstrijd op het schoolplein en de kinderen kregen popcorn en een ijsje.

Ook in het nieuwe schooljaar organiseren we weer allerlei activiteiten met de bekende thema’s maar ook met nieuwe thema’s.

Als u geïnteresseerd bent volg dan de Facebookpagina van de kinderfaculteit Ooltgensplaat.

_______________________________________________________________________________________

Ooltgensplaat resolutie hoog Bij sponsoring van het jeugdwerk kan ook uw logo hier staan

De knutselclub heeft altijd vrijwilligers nodig.