Meldpunt

Heeft u een idee, een klacht of een vraag ? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via dorpsraadooltgensplaat@gmail.com

Ook kunt u uw idee, klacht of vraag kwijt in onze brievenbus die aan het folderrek in ’t Centrum hangt. Een privé berichtje via onze Facebookpagina behoort ook tot de mogelijkheden.

Extra Handen

Met het project Extra Handen willen we een grote diversiteit aan hulpvragen beantwoorden en specifieke hulpvragen daar waar nodig doorverwijzen naar hulp. We doen dit door samen te werken met individuele vrijwilligers, diverse zorginstanties, scholen, bestuursorganen en ondernemers.

Hebt u, of iemand die u kent een hulpvraag over bijvoorbeeld: het halen van een boodschap, medicijnen, een klusje in huis of tuin, vervoer naar arts of ziekenhuis, een gezellig praatje of maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving? Dan kunt u contact opnemen: dorpsraadooltgensplaat@gmail.com en/of 06-22646671.

Heeft U leuke en goede ideeën over dit thema of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via dorpsraadooltgenplaat@gmail.com